<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\758816256777962489865\46blogName\75diarymimiestory\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75TAN\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://mimiebelle.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://mimiebelle.blogspot.com/\46vt\0755231154150022824565', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Welcome to mimierockaholic.blogspot.com
Saturday, July 3, 2010Y
kesha

omgee..actually aku minad kat kesha but suare die sexy gile dohh , aku minadd die bcs die hott..

ends at 3:05 AM

penat sesangat-sangat..

adoii , today penad doe cigu nieh saje nak dera anak murid nyer ! tapii tak pe la sebab nak u.p.s.r kan tapii.. penad doe aku rase mcm tangan nak tercabut adoii,,pleasee cikgu jangan kill kiteorg ??dari tngah hari sampai petang aku tak makan bcs nak lengkap kan all homework doh..diet , diet aku:(hahah..biar padan sikit aku dah gemok tapii nak gemok lagii gilee kee ??hahah , cube tgk list homework aku kat bawah nieh...

~bm-karangan , bine ayat
~bi-grmmar 11 subjek haiyoo , penad2..
~science-buku 6 A..
~matematik-exercise

A| k :nampak macam sikit kan ? nak mati aku perah otak thuu..

ends at 2:55 AM

Friday, July 2, 2010Y
tension doh..

hye , korang ! tahun nie aku da msok darjah 6 but aku tak prepare lagi for study hard lagi.. now da bulan7 lagi 2 bulan nak u.p.s.r tapi akuh rse tension nak mampos ! and rse mcm otak tergangu aku tak thu nak study macam mne lagi ..aku rse mcm mls nak study la..help me pleasee..then , nenek aku pulak everyday membebel so how aku nak beri tumpuan kan ? aku DISPOINTED dgn diri aku sendiri omgee...

ends at 10:17 AM

cantek tak ?


hye , all ! cantek tak minah ats nieh ? hehe :) mimi:perasan jea aku nieh hehe:) time nieh mase tgh shooting but snbil2 tu lengang kangkung kjab bcs nak amik gamba..cube tgk btol2 gamba tu ade lencane dee dee kan ? hahah kelakar gile doh time nie ?? da la tak de pose but smile jea okay kot ?? da la mlas nak pikir bnyak2 pecah kepale otak kang ,, hahah tapii .. thx kak fiza bcs , take piture nieh then , upload kat fb thx kak fiza ilysdm akak..miss u..

ends at 10:04 AM

hayy..

hye , guest hope korang suke my new blog nieh..walaupon tak seberape but i think okay kot..hehe:) now sume da di edit oleh : siti sara..die la yang tukar my new layout hahah :)thx 4 everything sara..kaw da banyak help aku ngan putri about blog nieh..kire koe ni bagos la kat aku bcs , semua kaw boleh..dah , dah ! malas la nak bodek2 kaw hehe btw aku harap ade mate2 yang view my blog..thank okay love you..:)

ends at 9:39 AM


hye , korang today sumpah bosan **adoii hidup nie banyak plus la..FAHAM TAK ?okay i know that , korang tak paham ken ? aku tak paham npe si FARAH AFIRRA ,f**k tu suke "MERAMPAS"pakwe org weyh , kaw ni mmg bosia la b-o-d-o-h ! sorry aku mmg sengaje nak cakap ! aku harap kaw dapat ubah dirikaw sebagai budak baik sikit..dari"SETAN"kaw ni stupidddd ! untuk pengetahuan kaw aku akan cakap mcm2 and bebas nak cakap ape pon kat blogg aku ? aku harapp kalau aku "putus" ngan danish akmal die akan ubah fikiran dan tak pilih kaw bcs kaw mmg BABI BUN..

ends at 9:16 AM

new shoe

yeah , yeah ! haha akhirnye i got my new shoe..smart + cantek +avril lavigne=adi ape tah hahah..btw harga kasut ni just rm59.00 malaysia..cantek doh aku happy gile2..kalau korang still remeber , time avril lavigne buat performance "girlfriend"die ade pakai kasut ni same dohh .. k la bubye !

ends at 3:34 AM

avril lavigne seyh..

omg , avril i likee you..hope u know that , walaupon u ramai peminat but pleasee remember me ! eh , ape yang aku merepek ni hahah da la tak pernah jumpe avril aku dah kecoh , nak dramatik pulakk ...hahah kelaka dohh..shame2 hehe btww , avril cantek doh..

ends at 3:23 AM

xoxo ,

kak fiza , love you miss you ! akak seronok sangat dapat jumpe akak balek akak for you imformation kim , tak akan lupekan akak..ilysm akak , for u all imformation actually time ni kak fiza nak melawat set tapii , kite org sempat lagi nak take picture ni..hehe :) urmm , korang sekarang ni aku tengah shooting cite g.b.s for watak dee dee..dan memasokki team a.b.c..d..hahah , not team g.b.s k..xoxo , no comment , hehe tak thu nak tulis ape okay la bubye.. harap2 ade gamba new , tunggu jea la..

ends at 3:13 AM

seronok tak gile...

hye , all ..urmm sorry la bcs today aku tak de mood ? btw pasal pewarne kuku ni lah aku bertenaga thu ? ohh , why aku suke tak gile kat pewarne hitam ? korang thu tak hidayah ade pewarne kuku hitam then , aku try la..tibe2 aku tanye "weyh dayah pinjam leyh tak " then die kate amik la...tomrow , tu kiteorg berkumpul for tunggu pakcik bas sekolah kiteorang..then , dayah kate " weyh , mimie kau amik la pewarne kuku tu " aku time tu mmg tekejot dan happy gile dohh..kalau korang nak thu pewarne kuku best..but colour hitam jea haha :)


ends at 2:54 AM

Sunday, June 27, 2010Y
bengang ngan kau !

weyh , ain apahal kaw nak carik pasal ngn aku ? kaw tuduh2 aku ini la itu la apahal ? aku tampar muke kaw , tak pasal2 mampos ! kalau kaw mampos aku kene tangkap pulak ..kaw kalau tak puas aty jumpe face to face la nie nak kutuk belakang2 pulak kaw ni pahal erk ? nak mati cepat kee ? kaw ni saje nak bagi darah aku naik ba** la kaw faham tak kaw ni jenis yang macam nie..fu*****,ba** kaw mmg pu**m** lah ! tak puas aty jumpe depan2 la kaw yang hasut shafira supaya tak kawan aku kan "SETAN' kaw mmg bangang aku dispointed dgn perangai kaw .. asal kaw jadi macam ni ? dulu kaw dan aku relax je kawan best2 tibe2 hantu pocong mane yang hasuk kaw sampai kaw jadi macam ni ? aku dispointed dgn perangai kaw ain hope kaw boleh , berubah secepat mungkin dan kaw jumpe tok bomoh yang bole mengubati kaw sampai kaw sembuh ! suh tok bomoh buang segala hantu yang ade kat badan kaw tu FAHAM ?


ends at 5:34 AM

hyee .. penat seyh ??

adoii ..penat doe hari nie one day shoting ..badan aku rse letih tak bermaya nak pergi sekolah esok :( OMG ? ape nak buat...btw , penat2 pon best because dapat jumpe kak fiza :) love u akak..tu la kak fiza yang baik dan peramah actually , die baik , cantek and perfect doe ~untung sape dapat jadi suami or anak die ..beruntung la kire nyerr...tyme shoting kembar kecoh dulu die jadi carik location but now , die jadi writing in tv3 kitee respect die sngat2 ..then , yang pling kite terkejut die dah slimm glee...nenek kite tgk pon terkejut beruK tahuu ? btw ilysdm akak..thx bcs dapat datg kat set shoting gbs tadi..

ends at 5:20 AM

Saturday, June 26, 2010Y
bestt doe ..

best doe hari nie ? nak thu nape , sebab geng aku ' STAR DAZZLE ' membuat performance paling best dkat rfl kanser sedunia dekat sana kite org nyanyi ngn berjoget hahah ..kite orang nyanyi lagu ' HEAL THE WORLD ' sme2 ngn semua yang ade kat situ bestt sangatt .....tak boleh lupe kan kenangan kat situ ...rse teratur and nmpak best jek kite orang menari itu pon nasib baik tak ade ina & alya bukan nye aku tak suke dorang tapi kalau , dorang ade kite orang jadi kalam kabut tau tyme nak menari maybe sebab ina & alya lupe stap ke ape ke ?
yang aku bengang tbe2 mamat shufle dtg and buat performance skali ngn kite eww... ba ** la korang .. btw aku PUAS HATI sangat 2 .. k lah mls nak tulis byeee...

ends at 8:38 AM